UA-75672637-1
A A A

Velkommen til baby-bazar.dk

 

Hvis du er erhvervskunde og din målgruppe er baby og børn, så har du en enestående mulighed for at annoncere på baby-bazar.dk.

 

 

Specifikke rubrik annoncer 

 

Du kan annoncere hos baby-bazar.dk med specifikke rubrik annoncer for alle vare, artikler mm. med relevans for børn i alderen 0-12 år. F.eks. for baby udstyr, børnetøj, legetøj, babymad, bøger, cykler, sko, spil, havetrampoliner, rideudstyr, musik mm. Du kan også annoncere for forkælelse og lækkerier til mor, herunder f.eks. wellness, graviditetsmassage eller lingeri. Samt for oplevelser og aktiviteter for børn.

 

Alle rubrikannoncer placeres efter relevans i hoved- og underkategorierne. Du kan annoncere for en eller flere specifikke varer fra din butik og du kan oprette ligeså mange annoncer som du har behov for. En rubrikannoncer koster kun kr. 175,- for 90 dages annoncering. Dvs. at du f.eks. kan annoncere hos os i et helt år for kun kr. 700,-

 

Er du i tvivl om hvilken kategori, du bør annoncere i, er du altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf.2176 5060.

 

 

Sådan kommer du igang med din erhvervsannonce

 

Erhvervs rubrikannoncer indrykkes mod betaling. Det koster kr. 175,- inkl. moms for en standard annonce i 90 dage - annoncen vil blive vist, når din betaling er godkendt af baby-bazar.dk - indenfor 24 timer.

 

Du skal starte med at registrere dig som bruger. Når du har registreret dig, vil du modtage en bekræftelses mail, som du skal bekræfte. Herefter er du klar til at oprette en annonce under "Ny annonce".

 

Når du opretter din annonce, skal du tydeligt markere, at du er erhvervsannoncør. Det gør du ved at vælge "Annonce" som annonce type og "Opret webshop"  nederst, under oprettelse af annoncer. Det er vigtigt at du vælger begge markeringer. Undlader du, at foretage disse markeringer, bliver annoncen slettet af baby-bazar.dk.

 

Du kan som erhvervskunde annoncere for ligeså mange varer du har lyst til. Din annonceringsperiode er på 90 dage, ønsker du at forlænge perioden, skal du blot kontakte os.

  

 

Bannerannonce

 

Du kan annoncere tydeligt hos baby-bazar.dk med bannerannonce enten på forsiden eller på vores blog. På forsiden er der forskellige muligheder, enten øverst i rotation eller nederst i blok annonce. Annoncer på vores blog kan ligge i 3 forskellige placeringer; øverst, i venstre side eller nederst på siden. Ønsker du en bannerannonce, så kontakt os for priser, placering og størrelse på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 21765060.

Pris eksempel:

En bannerannonce i rotation på forsiden koster kr. 1198,- ekskl. moms - for 30 dages visning.

En bannerannonce i rotation på forsiden koster kr. 2198,- ekskl. moms - for 60 dages visning.

En bannerannonce i rotation på forsiden koster kr. 3098,- ekskl. moms - for 90 dages visning.

 

 

Hvordan får jeg mest ud af min annonce?

 

Når du opretter din rubrik annonce, har du mulighed for at opgive adressen til dit website, så brugere kan gå direkte til din hjemmeside og f.eks. handle direkte i din webshop. Såfremt du vælge at annoncere med banner annonce, vil brugere kunne klikke på din annonce og blive linket direkte til dit website. Du har mulighed for at få oplyst klik og visninger efter endt annonceperiode.

 

Du kan fremhæve og opgradere dine rubrik annoncer mod betaling af et mindre beløb. Priser og muligheder for tilvalg vil fremgå ved oprettelse af din annonce. Alle priser er inkl. moms. Du kan til enhver tid under hele annonceringsperioden vælge at ændre eller opdatere din annonce, så den er opdateret med de nyeste varer og styles og billeder.

 

Det gør du nemt under "Mine annoncer", øverst i højre hjørne, herefter vælger du ”Rediger” - det er gratis at foretage disse ændringer. Husk at trykke GEM nederst, når du har redigeret din annonce.

 

Når du har oprettet din annonce kan du nemt promovere den på din eller din virksomheds Facebook side. Øverst i højre hjørne på din annonce er et lille Facebook ikon – klik og du har promoveret din annonce yderligere. Vi promoverer alle rubrik annoncer på vores sociale medier Facebook og Instagram.

 

 

Vi anbefaler

 

Vi anbefaler, at du som erhvervsannoncør læser vores Vejledning samt Handelsbetingelser & vilkår når du annoncerer hos os.

 

Vi anbefaler at du placerer din annonce så korrekt som muligt under kategorierne, som følger på forsiden af baby-bazar.dk. Af hensyn til placering og forståelse af annoncer forbeholder vi os ret til, at give annoncen en mere korrekt placering, hvis den er indplaceret i en forkert kategori.

 

Vi anbefaler at du opgiver prisen på varen, inkl. moms. Det er dog muligt, at oplyse prisen ekskl. moms, såfremt dette tydeligt fremgår af annoncen. Der skal oplyses en reel salgspris i prisfeltet. Erhvervsannoncer må ikke begynde med firmanavn – undtagelse herfor er annoncører som annoncerer for oplevelser eller aktiviteter for børn.

 

Vi anbefaler at det altid tydeligt fremgår hvilket præcist antal eller mængde varen sælges i. Har du flere af den samme ting, kan du enten opgive prisen pr. stk. eller på den samlede mængde. Én annonce pr. enhed og en enhed pr. annonce. Hver enhed skal indrykkes i en annonce for sig. En undtagelse herfra er, når der er tale om flere ens ting eller ting, der naturligt hører sammen. Det er ikke tilladt, at skrive kontaktoplysninger på et billede eller lignende.

 

Baby-bazar.dk forbeholder sig ret til, at fjerne enhver annonce som fremstår stødende, falsk eller ulovlig jf. dansk lovgivning eller som ikke opfylder vores Handelsbetingelser & vilkår

 

Velkommen til baby-bazar.dk & rigtig god handel.

 

Mvh

Lotte Raahauge, Ejer og grundlægger