UA-75672637-1
A A A

Få svar på dine spørgsmål her


Hvad er Baby-bazar.dk?

Baby-bazar.dk er et online forum – en bazar eller en markedsplads - for kommende, nybagte og erfarne forældre. Hvor det er muligt at sælge, købe eller bytte brugt eller nyt børnetøj, sko, legetøj og udstyr - gratis. 

 

Hvad kan jeg sælge på Baby-bazar.dk?

Hos baby-bazar.dk kan du sælge brugte sager. De varer du sælger skal være i hel og pæn stand. Dvs. Genbrug i god stand eller nye varer, som du f.eks. ikke har brugt – ingen kopi varer. På baby-bazar.dk kan du f.eks. købe eller sælge dine barnevogne, autostole, cykel, flyverdragter, gummistøvler, højstole, rulleskøjter, smølfer, fodboldstøvler, havetrampoliner, spiderman-dragter mm..


Hvorfor købe brugt hos baby-bazar.dk?

Vi ved, at der, som børnefamilie, er mange praktiske ting man må erhverve sig for, at klare daglig dagen. Har du børn i institution, må du ofte have 2 sæt regntøj, to flyverdragter, 2 sommerhatte mm. pr. Barn. Børnene vokser ud af det hele, med lynets hast og så er det om igen. Kort sagt, koster det rigtig mange penge, at være en børnefamilie. På baby-bazar.dk kan du købe alt det du har behov for til din baby eller dit barn og spare mange penge.

 

Hvorfor sælge hos Baby-bazar.dk?

Vær ansvarlig, praktisk og miljøbevidst! Tænk på alle de gode sager, som du gennem tiden har købt til dine børn. Både det, som de er vokset ud af og det som de aldrig nåede at bruge. Nogle af sagerne, er med garanti for gode til, at forære væk eller smide ud. Alligevel fylder tingene efterhånden godt op på loftet, I kælderen eller I garagen, hvor de minder dig om alle de penge som er blevet brugt på dem.

Hos baby-bazar.dk kan du sælge dine gode brugte ting og sager til andre børnefamilier, som får glæde af dem, samtidig med, at du selv får både mere plads i gemmerne og tjener penge - så kan du få råd til noget andet som du måske går og ønsker dig.

 

Jeg har en del varer jeg gerne vil sælge – hvad gør jeg?

Registre dig hos baby-bazar.dk og opret en profil. Når du har oprettet din profil, kan du uploade alle de annoncer på dine varer, som du har lyst til. Du kan ændre eller slette annoncer, se hvor mange der har set dine varer og ændre dine indstillinger.
Når du har en profil, har du ligeledes mulighed for, at komme i kontakt med andre handlende på websitet, læse med på bloggen, se vores spændende artikler og blive inspireret til aktiviteter eller oplevelser med dit barn.

 

Hvorfor skal jeg have en profil, for at kunne købe og sælge?

For, at sikre dig og de øvrige brugere høj kvalitet og gennemskuelighed hos baby-bazar.dk kræver vi, at du opretter en profil for, at have adgang til vores service. Baby-bazar.dk videregiver ikke dine personlige oplysninger til en tredje part uden dit samtykke.

 

Hvilket medlemskab skal jeg vælge?

 

Privat:

Hvis du sælger ud af dine private ting og sager, hvad enten de er brugte eller nye, skal du følge vejledningen og registrere dig på almindelig vis. Når du opretter din annonce skal du vælge "privat", der hvor det er muligt. Din annonce vil få en blå "privat" markering, og det vil derved tydeligt fremgå at du sælger private ting, som altid vil blive betragtet som genbrug.

Erhverv:

Hvis du er indehaver af en forretning, eller er arrangør af oplevelser & aktiviteter for børn  skal du registrere dig på almindelig vis og oprette en profil. Når du opretter dine annoncer skal du vælge "Webshop" der hvor det er muligt. Din annonce vil få en rød "webshop" markering, og det vil således tydeligt fremgå at der er tale om varer fra en butik - disse vare vil altid blive betragtet som nye.

 

Hvad med mine private oplysninger?

Når du opretter annoncer hos baby-bazar.dk kan du vælge enten, at vise dit telefon nummer eller din email adresse på annoncen. Det er kun andre medlemmer af baby-bazar.dk som kan se dine kontaktoplysninger på din annonce. Brugere som ikke har en profil, har ikke mulighed for, at se disse private oplysninger.

 

Hvordan kommer jeg I kontakt med sælger?

For at kunne handle med andre private brugere på baby-bazar.dk, skal du registrere dig og oprette en profil. Når du har oprettet en profil, har du mulighed for, at se kontakt oplysningerne til andre sælgere og du kan dermed byde ind på den eller de varer som du ønsker at købe.

 

Hvor mange varer kan jeg sælge på baby-bazar.dk?

Du kan annoncere for så mange varer som du har behov for – der er ingen begrænsninger for det antal af varer, du kan sælge på baby-bazar.dk - Og det er gratis!

 

Kan jeg fremhæve min annonce?

Hos baby-bazar.dk har du mulighed for at annoncere helt gratis. Du har også mulighed for at vælge forskellige måder, at fremhæve din annonce på for bedre promovering, mod betaling. Alle betalingsannoncer skal af sikkerhedsmæssige grunde godkendes af baby-bazar.dk. Det sker indenfor 24 timer, hvorefter din annonce vil blive vist. Alle annoncer vil blive vist på baby-bazar.dk i en periode på 90 dage som standard. Hvis du ønsker at forny og derved forlænge din annonceringsperiode kan du vælge dette mod betaling. Du finder de forskellige muligheder for tilvalg og priserne på dette, når du opretter din annonce.

 

Mine billeder ligger på hovedet eller på siden, hvad gør jeg?

Husk at rotere dine billeder på din mobile enhed, inden du indsætter dem, så dine vare ikke ligger ”på hovedet”, eller på langs, når du indsætter/uploader billedet. Hvis du allerede har fået indsat dit billede på hovedet, kan du rotere det ved at køre cursoren over billedet og se at der en lille “rund pil” mod højre, den kan du dreje dit foto med. Når du har vendt det korrekt trykker du gem. 

 

 

Hvornår kan en interesseret køber se min annonce?

Så snart du har oprettet og godkendt din annonce, samt godkendt vores Handelsbetingelser & Vilkår, er den synlig på websitet. Alle betalingsannoncer skal dog af sikkerhedsmæssige grunde godkendes af baby-bazar.dk, hvilket sker indenfor 24 timer. så snart betalingen er godkendt, vises annoncen på baby-bazar.dk. Såfremt du har godkendt din annonce og den ikke kan ses på websiden, bedes du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Baby-bazar.dk forbeholder sig ret til, at fjerne enhver annonce som er ulovlig jf. dansk lovgivning eller som ikke opfylder vores Handelsbetingelser & Vilkår.

 

Kan jeg sælge en bodystocking med få pletter på?

NEJ. Alle varer der sælges på baby-bazar.dk skal være i god og pæn stand dvs. hele uden pletter, huller eller slitage. Lad venligst være med, at ”poste” varer som på nogen måder er itu eller på anden vis beskadiget.

Baby-bazar.dk skal være et trygt og sjovt sted at handle, både for køber og sælger, vi tilstræber derfor, at opretholde en høj standard på websitet til glæde for alle medlemmer. Baby-bazar.dk forbeholder sig ret til, at fjerne annoncer, der tydeligt fremstår forkert i deres beskrivelse eller indeholder varer i dårlig eller beskadiget tilstand. For yderligere information se vores Vejledning samt Handelsbetingelser & Vilkår. 

 

Hvordan kan jeg vide, at varerne på baby-bazar.dk er ægte?

Hos baby-bazar.dk gør vi os umage for, at undgå salg af kopi varer - vi kan dog ikke tage ansvar for, om varer som sælges eller købes på baby-bazar.dk er ægte. Det er dit ansvar, at sikre dig, at den varer du sælger eller køber ikke er ulovlig jf. dansk lovgivning.

 

Hvordan køber eller sælger jeg sikkert?

 

Køber:
Hvis du er potentiel køber, anbefaler vi at du altid efterspørger den originale kvittering for varen. Du kan ligeledes spørge til hvor varen er købt, hvornår er den købt og hvad var prisen. Hvis du har den mindste tvivl om, hvorvidt varen er en kopi eller hæler vare – så lad være med at købe den!
Brug din sunde fornuft, som ved enhver anden handel. Hvis prisen er for god til, at være sand – så er den det nok. Stil spørgsmål og hvis oplysningerne ikke stemmer overens, så stop samtalen.

Sælger:
Hvis du er potentiel sælger, anbefaler vi, at du overholder og følger vores Vejledning samt vores generelle anbefalinger for, at opretholde en høj standard af de varer som sælges på baby-bazar.dk.
Det er forbudt at købe og sælge alle former for kopi- og hælervarer. Det er ligeledes forbudt, at annoncere for alle former for kopi- og hæler på baby-bazar.dk For yderligere information se vores Vejledning samt Handelsbetingelser & Vilkår

 

Hvordan betaler jeg til sælger for en vare?

For at handle så sikkert som muligt anbefaler baby-bazar.dk, at du handler ansigt til ansigt. Udlever ikke dine private oplysninger til dine bankkonti til en potentiel køber eller sælger. Overfør ikke penge til sælger med mindre det foregår ansigt til ansigt via MobilePay eller Swipp.

Lav klare aftaler omkring betaling af varen inden I mødes, så I er helt enige om varens pris på forhånd. Undtagelse herfor er selvfølgelig hvis varens stand ikke svarer til den annoncerede vare. I sådan et tilfælde anbefaler vi, at du afbryder handlen.
Baby-bazar.dk er ikke ansvarlig for kvaliteten, ægthed eller berigtigelsen af solgte eller købte varer på baby-bazar.dk

Såfremt du oplever en dårlig handel eller får kendskab til salg af ulovlige varer på baby-bazar.dk, hører vi gerne fra dig. Kontakt os venligst på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi behandler din dårlige oplevelse seriøst og følger op på sagen. Du kan hjælpe os ved, at være så præcis omkring sagen, som muligt. På forhånd tak, for hjælpen.