UA-75672637-1
A A A

Baby-bazar.dk - Lyngvej 58 - 4600 Køge. (Vi, os, websitet eller baby-bazar.dk) har etableret denne Fortrolighedspolitik for, at forklarer dig, hvordan dine informationer bliver beskyttet, indsamlet og anvendt. Denne Fortrolighedspolitik vil løbende blive opdateret og revideret af baby-bazar.dk

Ved at oprette dig som bruger og benytte baby-bazar.dk giver du udtrykkeligt dit samtykke til, at baby-bazar.dk kan behandle dine personlige oplysninger som beskrevet i denne fortrolighedspolitik om beskyttelse af personlige oplysninger og i vores brugervilkår. Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger gælder websitet baby-bazar.dk og alle relaterede websteder, programmer og tjenester der henviser til denne politik, uanset, hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via mobilenheder.

Baby-bazar.dk kan til enhver tid foretage ændringer i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Vi anbefaler, at du jævnligt læser den. Væsentlige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil blive meddelt på vores website. Den ændrede politik om beskyttelse af personlige oplysninger træder i kraft, så snart den er offentliggjort på websitet. Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger blev offentliggjort på webstedet den 1. marts, 2016.

For at sikre vores brugere en professionel og sikker service hos baby-bazar.dk, er det nødvendigt for os at indsamle, anvende og udveksle personlige oplysninger.
Informationer, som deles på websitet, er offentlig tilgængelige. Vores servere er lokaliseret i Danmark. Såfremt du vælger, at give dine private oplysninger til os, samtykker du til, at oplysningerne overføres og lagres på vores servere i Danmark.

 

Vi indsamler, lagrer og observerer følgende private oplysninger.

Når du besøger baby-bazar.dk, benytter vores tjenester og/eller reagerer på annoncer eller andet indhold, indsamler vi automatisk de oplysninger, der sendes til os fra din computer, mobilenhed eller andet udstyr. Disse oplysninger omfatter, men er ikke begrænset til:

 • Oplysninger om din interaktion med vores websted og tjenester, herunder, men ikke begrænset til, enheds-id, enhedstype, oplysninger om geoplacering, computer- og forbindelsesoplysninger, statistik om sidevisninger, henvisnings-URL-adresse, annoncedata, IP-adresse og standardweblogoplysninger.
 • Oplysninger indsamlet via cookies og lignende teknologier.
 • E-mail adresse, kontakt information, økonomiske informationer, informationer
  som uploades på websitet af brugerne og den direkte korrespondance mellem brugerne, som anvender websitets service.

 

Oplysninger, som du giver os

Du kan besøge baby-bazar.dk uden at oprette en brugerprofil. Opretter du en brugerprofil hos os, giver du os samtidig dine personlige oplysninger og accepterer, at disse oplysninger sendes til og lagres på vores servere. Vi indsamler og lagrer alle oplysninger, som du indtaster på vores websted, eller som du opgiver, når du benytter vores tjenester. Disse oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

 • Oplysninger, som du opgiver, når du opretter en brugerprofil eller benytter de tjenester, vi stiller til rådighed,
 • Yderligere oplysninger, som du opgiver via sociale medier eller andre tredjepartstjenester,
 • Oplysninger, der opgives i forbindelse med konfliktløsning, korrespondance via vores websted eller korrespondance, der sendes til os, og
 • Oplysninger om din og din enheds placering, herunder det entydige enheds-id, hvis du har aktiveret denne tjeneste på mobilenheden.

 

Sådan anvender vi dine personlige oplysninger

Du accepterer, at vi kan behandle dine personlige oplysninger (se ovenfor) til følgende formål:

 • at tilpasse, vurdere og forbedre baby-bazar.dk samt tjenester, indhold og annoncer på websitet.
 • at give dig adgang til vores websted, vores tjenester samt til kundesupport,
 • at opkræve betaling for tjenester
 • at løse eventuelle uenigheder
 • at opmuntre sikker og ansvarlig handel og håndhæve vores brugervilkår
 • at kontakte dig, med henblik på markedsføring.

 

Deling af oplysninger med og registrering via sociale medier.

Vi kan tilbyde dig at dele dine oplysninger på sociale medier såsom Facebook. Hvis du giver os adgang til personlige oplysninger, der er gemt på sådanne tredjepartswebsteder, vil omfanget af denne adgang variere afhængigt af webstedet og af dine egne browserindstillinger og dit samtykke.

 

Din anvendelse af dine personlige oplysninger og af andre brugeres personlige oplysninger.

På baby-bazar.dk kan brugerne dele annoncer og andre oplysninger med andre brugere og derved give andre brugere adgang til de delte oplysninger. Da vores website også gør det muligt for dig, at kontakte en køber eller sælger direkte, anbefaler vi, at du overvejer, hvordan du deler dine personlige oplysninger med andre. Vi anbefaler ligeledes, at du behandler andres personlige oplysninger respektfult og ansvarligt. Du er eneansvarlig for de personlige oplysninger, du deler med andre brugere via vores website. Baby-bazar.dk kan ikke garantere beskyttelsen eller sikkerheden af de oplysninger, du deler med andre brugere. 

Du accepterer udelukkende, at anvende andre brugeres personlige oplysninger, i forbindelse med handel på vores website og ikke til nogen andre formål, uden et udtrykkeligt samtykke fra den anden bruger.
Hvis du besøger vores website fra en delt computer eller en computer i en internetcafé, anbefaler vi kraftigt, at du logger af efter hver session. Såfremt du ikke ønsker, at den delte computer skal huske dig og/eller dine loginoplysninger, skal du fjerne cookies og/eller oversigten over dine besøg på webstedet.

Bemærk venligst, at alle fortrolige oplysninger og forum posteringer bliver lagret i vores database, også efter de er slettet f.eks. fra en profil. Standard weblog oplysninger samt andre data bliver permanent opbevaret. Selvom vi gør os umage med, at opbevare disse oplysninger på sikreste vis, kan vi ikke garantere total sikkerhed.

 

Vigtigt at vide.

Baby-bazar.dk hverken sælger eller udleverer fortrolige oplysninger til tredje parter med henblik på markedsføringsformål uden den respektive brugers udtrykkelige samtykke.

Du accepterer, at vi kan videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter i henhold til denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger samt gældende love og bestemmelser. Du accepterer, at vi kan dele dine personlige oplysninger med:

 • Tjenesteudbydere, med hvem vi har indgået aftale om assistance til at levere tjenester på baby-bazar.dk, f.eks. finansielle tjenesteudbydere og teknisk support. I disse tilfælde forbliver de personlige og fortrolige oplysninger hos baby-bazar.dk.
 • Visse tredjeparter (f.eks. tilsynsmyndigheder, skattemyndigheder og andre kontrolmyndigheder), hvis dette er et lovkrav, eller i henhold til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi kan udveksle dine personlige oplysninger:

 • for at overholde juridiske forpligtelser eller en retskendelse, eller hvis det er nødvendigt for at forhindre, opdage eller retsforfølge strafbare forhold såsom svig eller bedrageri, eller
 • hvis det er nødvendigt for, at overholde vores politik eller beskytte andres rettigheder.
 • Andre tredjeparter, som du har givet tilladelse til at vi må dele dine oplysninger med via baby-bazar.dk f.eks. inden for rammerne af et samarbejde.

Ud over ovenstående vil vi, af hensyn til beskyttelsen af dine personlige oplysninger og for at hindre, at personer i ond tro eller parter får adgang til websitet, ikke videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter uden en retskendelse eller formel anmodning fra en offentlig myndighed i henhold til gældende lov, medmindre vi i god tro antager, at denne videregivelse er lovlig, nødvendig for at forhindre umiddelbart forestående personskade eller økonomisk skade, eller for at rapportere mistanke om ulovlige aktiviteter.


Sikkerhed

Vi beskytter dine oplysninger ved hjælp af tekniske og administrative sikkerhedsforanstaltninger (f.eks. firewalls, datakryptering samt fysiske og administrative adgangskontroller til data og servere), som begrænser risikoen for tab, misbrug, uautoriseret adgang, videregivelse og ændring. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at kun du kender dit password. Hvis du mener, dit password eller din brugerprofil er blevet misbrugt, bedes du straks kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du kan se og ændre dine personoplysninger under “min profil”. Såfremt du ønsker, at lukke en eventuel brugerprofil hos os, bedes du sende os en anmodning på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi vil behandle din anmodning inden for en rimelig tid og behandle dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov. Vi lagrer ikke personlige oplysninger længere end det er tilladt ved lov og sletter personlige oplysninger, når de ikke længere er nødvendige til ovennævnte formål.

Brugere på baby-bazar.dk skal være fyldt 18 år for, at kunne oprette en brugerprofil. Baby-bazar.dk indsamler ikke med overlæg data fra personer under 18 år. Såfremt vi får kendskab til, at en bruger er under 18 år, vil den pågældende brugers annoncer blive slettet. Hvis du mener, at behandlingen af dine personoplysninger er i strid med gældende lovgivning, kan du klage over behandlingen ved at kontakte Datatilsynet (www.datatilsynet.dk).

Brugere som annoncerer på baby-bazar.dk, kan anvende links til tredjeparts website, hvilken kan have en anden fortrolighedspolitik. Baby-bazar.dk er ikke ansvarlig for fortrolighedspolitikker tilhørende en sådan tredje part. Vi henstiller til, at brugeren læser det pågældende websites fortrolighedspolitik

Vi tolererer ikke misbrug af vores website. Hvis du bemærker, at nogen misbruger vores website f.eks. med spam eller falske e-mails, bedes du meddele os det på
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Baby-bazar.dk lagrer ikke kreditkort oplysninger. Vi anvender ePay betalingsmodul, som er certificeret efter PCI standarden af FortConsult. Alle danske virksomheder skal jf. dansk lovgivning være PCI certificeret, for at sikre høj sikkerhed ved handel via internettet. Alle systemer er overvåget døgnet rundt og ePay har eksternt backup system som sikrer, at oplysninger ikke går tabt. Alle personlige oplysninger som handler om penge er krypteret.
Du kan læse mere om sikkerhed ved handel på baby-bazar.dk på vores Sikker Handel.

 

Andre oplysninger

Misbrug og uopfordrede reklamemeddelelser ("spam"):. Du har ikke tilladelse til at tilføje andre baby-bazar.dk-brugere på din adresseliste (til e-mail eller post) i kommercielt øjemed, selvom en bruger har købt noget af dig, uden brugerens udtrykkelige samtykke. Det er ikke tilladt at bruge vores medlemskommunikationskilder til at sende spam eller indhold, der er i strid med vores brugervilkår, på nogen måde. Af hensyn til din sikkerhed kan vi scanne meddelelser automatisk og kontrollere for spam, virus, phishing og anden skadelig aktivitet eller ulovligt indhold. Vi gemmer ikke meddelelser, der sendes via disse kilder, permanent.

 

Tredjeparter

Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger gælder kun anvendelse og overførsel af oplysninger, som vi indsamler fra dig, medmindre andet er udtrykkeligt fastsat i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Baby-bazar.dk har ingen kontrol over tredjeparters politikker om beskyttelse af personlige oplysninger, som måtte finde anvendelse på dig. Når vi samarbejder med tredjeparter eller anvender tredjepartsværktøjer til at levere visse tjenester, anfører vi udtrykkeligt, hvilken politik om beskyttelse af personlige oplysninger der finder anvendelse. Vi opfordrer dig derfor til at spørge, før du videregiver dine personlige oplysninger til andre.

 

Generelt

Tænk dig om og vær ansvarlig, når du oplyser og udleverer dine personlige oplysninger. På den måde sikrer du bedst at dine personlige oplysninger forbliver fortrolige og ikke misbruges af andre.