UA-75672637-1
A A A

 

For at handle så sikkert som muligt anbefaler baby-bazar.dk, at du handler ansigt til ansigt. Udlever ikke dine private oplysninger til dine bankkonti til en potentiel køber eller sælger. Overfør ikke penge til sælger med mindre det foregår ansigt til ansigt via MobilePay eller Swipp.

Lav klare aftaler omkring betaling af varen inden I mødes, så I er helt enige om varens pris på forhånd. Undtagelse herfor er selvfølgelig hvis varens stand ikke svarer til den annoncerede vare. I sådan et tilfælde anbefaler vi, at du afbryder handlen.
Baby-bazar.dk er ikke ansvarlig for kvaliteten, ægtheden eller berigtigelsen af solgte eller købte varer på baby-bazar.dk

Brugere på baby-bazar.dk skal være fyldt 18 år for, at kunne oprette en brugerprofil.

Køber:
Hvis du er potentiel køber, anbefaler vi at du altid efterspørger den originale kvittering for varen. Du kan ligeledes spørge til hvor varen er købt, hvornår er den købt og hvad var prisen. Hvis du har den mindste tvivl om, hvorvidt varen er en kopi eller hæler vare – så lad være med at købe den!
Brug din sunde fornuft, som ved enhver anden handel. Hvis prisen er for god til, at være sand – så er den det nok! Stil spørgsmål og hvis oplysningerne ikke stemmer overens, så stop samtalen.

Sælger:
Hvis du er potentiel sælger, anbefaler vi, at du overholder og følger vores Vejledning samt vores generelle anbefalinger for, at opretholde en høj standard af de varer som sælges på baby-bazar.dk.
Det er forbudt at købe og sælge alle former for kopi- og hælervarer. Det er ligeledes forbudt, at annoncere for alle former for kopi- og hæler på baby-bazar.dk For yderligere information se vores Vejledning samt Handelsbetingelser & Vilkår

 

Betaling til baby-bazar.dk

Baby-bazar.dk anvender ePay betalingsmodul, som er certificeret efter PCI standarden af FortConsult. Alle danske virksomheder skal jf. dansk lovgivning være PCI certificeret, for at sikre høj sikkerhed ved handel via internettet. Alle systemer er overvåget døgnet rundt og ePay har eksternt backup system som sikre, at oplysninger ikke går tabt. Alle personlige oplysninger som handler om penge er krypteret.
Du kan læse mere om sikkerhed ved betaling via ePay betalingsmoduler på www.epay.dk/sikkerhed. Når du betaler via ePay betalingsmodul, skal din betaling af sikkerhedsmæssige grunde godkendes af baby-bazar.dk. Det gør vi indenfor 24 timer, hvorefter din annonce vil blive vist.
 

Når du opgiver dine personlige oplysninger på baby-bazar.dk, beskytter vi dine oplysninger ved hjælp af tekniske og administrative sikkerhedsforanstaltninger (f.eks. firewalls, datakryptering samt fysiske og administrative adgangskontroller til data og servere), som begrænser risikoen for tab, misbrug, uautoriseret adgang, videregivelse og ændring. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at kun du kender dit password. Hvis du mener, dit password eller din brugerprofil er blevet misbrugt, bedes du straks kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Læs mere om personlige oplysninger på vores Fortrolighedspolitik.

Såfremt du oplever en dårlig handel eller får kendskab til salg af ulovlige varer på baby-bazar.dk, hører vi gerne fra dig. Kontakt os venligst på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Vi behandler din dårlige oplevelse seriøst og følger op på sagen. Du kan hjælpe os ved, at være så præcis omkring sagen, som muligt. På forhånd tak, for hjælpen.

 

Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort.
dankort 22