UA-75672637-1
A A A

Den gode oplevelse er også dit ansvar 

      

Hos baby-bazar.dk tilstræber vi, at gøre websiden så bruger venlig som muligt. Vi arbejder kontinuerligt med, at udvikle og forbedre siden på alle niveauer, således, at du kan få en god oplevelse her hos os.

Vi er dog afhængige af din hjælp. Læs venligst afsnittet ”Vejledning” og hjælp os med, at bevare den gode stil. Vær ansvarlig når du køber eller sælger på baby-bazar.dk. Dette gør det sjovere og lettere for alle - også for dig selv.

Vi forventer og opmuntrer alle vores medlemmer til godt og ordentligt købmandskab – samt til at bevare en pæn og ordentlig tone og sprogbrug. Baby-bazar.dk accepterer ikke negative beskrivelser eller udtalelser omkring kulturelle eller religiøse holdninger mv. I tilfælde af, at dette ikke respekteres, forbeholder baby-bazar.dk sig ret til, at ekskludere dette medlem.

 

Lidt råd og vejledning inden du går i gang.

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at din nye eller brugte varer bliver placeret i den korrekte kategori. Jo bedre din annonce passer ind, i den rigtige kategori, jo bedre er din chance for, at din annonce bliver set. Af hensyn til placering og forståelse af annoncer, forbeholder baby-bazar.dk sig ret til, at ændre teksten i en given annonce og til, at give annoncen en mere korrekt placering.

 

Opret en annonce I få trin

 1. Tag nogle gode billeder af din vare (se ”Tips til gode billeder”), og gem dem på din smartphone, tablet eller computer. (Du kan gratis indsætte op til 2 billeder til hver annonce).
 2. Hvis du bruger baby-bazar.dk for første gang skal du starte med at registrer dig. Når du har godkendt dine oplysninger får du en bekræftelses e-mail. Når du har aktiveret den er du klar til at oprette dine annoncer.
 3. Log ind og gå direkte til “ny annonce” og følg vejledningen.
 4. Placer din vare I den korrekte kategori, f.eks. skal en barnevogn, i hovedkategorien “Udstyr”, derefter i underkategorien “Barne- og klapvogne”.
 5. Udfyld beskrivelsen af din vare med en kort overskrift, derefter en mere uddybende beskrivelse f.eks. mærke, farve, størrelse og pris. Beskriv også gerne varens tilstand f.eks. ny, brugt få gange eller brugt men i pæn stand.
 6. Vælg annonceperiode. Du kan gratis annoncere i en periode på 90 dage 
 7. Upload /indsæt billeder af varen. (maks. 4 MB pr. billede)
 8. Vælg om du ønsker at fremhæve din annone. Du kan til enhver tid opgradere eller redigere din annonce under "mine annoncer". Bemærk venligst at alle betalingsannoncer af sikkerhedsmæssige årsager skal godkendes af baby-bazar.dk og derfor først vil blive vist indenfor 24 timer.
 9. Bekræft din annoncer

Alle annoncer vil blive vist på baby-bazar.dk i en periode på 90 dage.

Du kan gratis oprette ligeså mange annoncer, som du har lyst til. Hvis du vil sælge flere forskellige ting (f.eks. en barnevogn, en flyverdragt og et par gummistøvler), er det nødvendigt, at du opretter en annonce for hver ting, således at de hver især bliver placeret under den rigtige kategori af varer. Du kan kun oprette en annonce pr. vare. En undtagelse herfra er, når der er tale om flere ens ting eller ting, der naturligt hører sammen. Såfremt den samme vare fremstår i flere annoncer, forbeholder baby-bazar.dk sig ret til at fjerne alle annoncerne.

Vi anbefaler, at du fjerner din annonce, når varen er solgt, eller hvis du ombestemmer dig og alligevel ikke ønsker at sælge varen. Dette kan gøres efter login under "mine annoncer".

Tip: Du kan nemt gå ind på din annonce og linke den til din Facebook eller Twitter profil, for at skabe større opmærksomhed omkring din annonce.

 

Vælg en i øjnefaldende overskrift

Beskriv din vare med få ord og fremhæv særlige træk. Sælger du en vare af et anerkendt mærke eller designer, bør dette fremgå af din overskrift, da dette vil skabe større opmærksomhed omkring din annonce f.eks.

 • "Hummeldragt, sælges billigt”
 • "Kildemoes cykel, helt ny”
 • "Lækkert tøj, GAP Kids, købt I NY".

Det er ikke tilladt, at skabe opmærksomhed omkring sin annonce, ved at oprette en overskrift som er misvisende overfor køber. Henvis ikke til et mærke, såfremt varen ikke rent faktisk ER det mærke.

Alle vare, produkter eller tjenester som annonceres på baby-bazar.dk skal være lovlige. Det er ikke tilladt, at sælge vare på baby-bazar.dk, som ikke overholder dansk lovgivning. Det er forbudt, at annoncerer alle former for kopivare eller hælervarer på baby-bazar.dk. Baby-bazar.dk, forbeholder sig ret til, at fjerne enhver annonce, såfremt vi har mistanke om, at der er tale om kopi- eller andre ulovlige varer. Medlemmer som sælger eller promoverer kopivarer gennem baby-bazar.dk, vil blive permanent ekskluderet fra baby-bazar.dk og anmeldt til politiet.

 

Beskriv din vare præcist, når du opretter en annonce

Beskrivelsen af din annonce skal være præcis. Alle relevante detaljer om varen, bør fremgå af din annonce, f.eks. “lille af størrelsen”, ”egnet fra 3 år og op” eller ”barnevognen har en lille smule rust på stellet”. Beskriv varens tilstand præcist. Undlad, at forherlige din vare og skriv ikke, at en vare er "helt ny", hvis den er brugt.

Vi anbefaler, at alle varer som annonceres på baby-bazar.dk, er i god og pæn stand. Lad venligst være med, at annoncere varer som er itu, hullet eller på anden vis beskadiget. Baby-bazar.dk, skal være et forum hvor alle forældre kan udveksle og handle gode, nyttige sager med hinanden, og på den måde spare på både penge og miljø.

Baby-bazar.dk skal være et trygt og sjovt sted at handle, både for køber og sælger, vi tilstræber derfor, at opretholde en høj standard på websiden til glæde for alle medlemmer. Baby-bazar.dk teamet forbeholder os derfor ret til, at fjerne annoncer, der tydeligt fremstår forkert i deres beskrivelse eller indeholder varer i dårlig eller beskadiget tilstand. For yderligere information se Handelsbetingelser & Vilkår. 

 

Fastsæt en pris

Du bestemmer selv, hvad prisen på din vare skal være. Du kan altid ændre prisen under "mine annoncer".

Det er naturligt, at nye varer og mærkevarer sælges lidt dyrere, end almindelige hverdags mærker og brugte varer. Tænk over, hvad du selv ville være villig til, at betale for din vare, så du undgår, at fastsætte en for høj pris. Det er muligt, at en køber gerne vil forhandle om prisen, det er op til dig om du vil forhandle eller ej. Såfremt du ønsker, at ændre prisen på din vare, kan du gøre dette under ”Min profil”.

 

Tips til gode billeder

Vi anbefaler, at du sikrer dig, at alle dine uploadede/indsatte billeder er af høj kvalitet. De skal være klare og tydelige. De må dog max. fylde 4 MB. Det er en god ide, at hænge f.eks. jakker eller, flyverdragter på en bøjle. Hæng bøjlen på en hvid/lys dør og sørg for, at der er godt lysindfald på billedet. Du kan også lægge din vare på et bord, sørg igen for godt lys og lysindfald og en ensartet baggrund. Hvis dine vare f.eks. tøj har været pakket ned, ser billederne af tøjet pænere ud, hvis du lige stryger tøjet lidt.

Husk at rotere dine billeder, så din vare ikke ligger ”på hovedet”, eller på langs, når du indsætter/uploader billedet. Hvis du har behov for at rotere dit billede, kan du køre cursoren over billedet og se en lille “rund pil” mod højre, den kan du dreje dit foto med. Når du har vendt det korrekt trykker du gem. For at se effekten af dette bør du trykke F5 for at opdatere din side og så ser du ændringen. Vi skal også lige nævne at billeder helst skal tages på landskab og IKKE i portræt eller med zoom.

Dine billeder skal være "up to date" - og tydeligt vise den vare du rent faktisk sælger. Undlad venligst, at låne billeder eller illustrationer fra andre internetsider, kataloger eller andre baby-bazar.dk medlemmer mm. Dette er ikke tilladt jf. regler om copyrights.

Du kan gratis indsætte/uploade op til 2 billeder pr. annonce Vi anbefaler, at du ikke indsætter billeder af børn på din annonce. Baby-bazar.dk forbeholder sig ret til, at anvende uploadede billeder med henblik på markedsføring.

 

Annoncetyper

Privat

 

Som privat person, kan du sælge alle dine varer på baby-bazar.dk. gratis! Hvis du ønsker, at forlænge din annonceringsperiode eller fremhæve din vare på forskellig vis er det muligt mod betaling af et lille beløb. Se dine muligheder for tilvalg og priser, når du opretter din annonce. Du kan til enhver tid redigere, ændre eller slette din annonce. Det gøres efter login under "mine annoncer". Alle annoncer vil som standard blive vist i en periode på 90 dage. 

 

Handmade

Er en kategori for private brugere, som sælger hjemmelavet/håndlavet ting og sager til baby og børn. Det er gratis at annoncere i denne kategori og varerne betragtes som nye.

 

Erhverv

Hvis du er erhvervskunde og vil sælge en eller flere specifikke varer fra din butik på baby-bazar.dk, skal du registrere dig på samme måde som private brugere, herefter kan du oprette dine annoncer. Når du opretter annoncer som erhvervskunde, skal du vælge "annonce" under type og vælge "opret som webshop" nederst i annonceoprettelsen. På den måde fremgår det tydeligt, at du sælger som erhvervskunde. Undlader du at foretage denne markering, vil annoncen blive slettet. Du kan annoncerer for ligeså mange vare som du har lyst til. En standard erhvervsannonce koster kr. 175,-. Erhvervsannoncer bliver på lige vis som private annoncer vist i en periode på 90 dage, du har mulighed for at forlænge annonceringsperioden og fremhæve dine annoncer mod betaling af et mindre beløb. Når du opretter din annonce, har du mulighed for at oplyse link til din hjemmeside. Bemærk venligst at alle betalingsannoncer af sikkerhedsmæssige årsager skal godkendes af baby-bazar.dk, og derfor først vil blive fremvist indenfor 24 timer.

Hvis du er erhvervskunde anbefaler vi at du læser vores vejledning Erhverv. Såfremt du har spørgsmål eller behov for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Baby-bazar.dk forbeholder sig ret til, at fjerne enhver annonce som fremstår stødende, falsk eller ulovlig jf. dansk lovgivning eller som ikke opfylder baby-bazar.dk´s Handelsbetingelser & vilkår.

 

Velkommen

Vi håber du får nogle gode handler og oplevelser her hos os på baby-bazar.dk